Timeta Group

Timeta is een totaalleverancier van hygiëne producten, toegespits op het bedrijfsleven. Wij leveren onder meer praktische dispensers & accessoires. Met onze verschillende merklijnen kunnen wij totale bedrijfsruimtes zoals toiletten en keukens stijlvol inrichten met onder andere handdoekdispensers, zeepdispensers, handdrogers, hygiënebakken etc.  Naast de dispensers & accessoires hebben wij een uitgebreid assortiment van verbruiksproducten zoals handzepen, reinigingsmiddelen, papierwaren (toiletpapier, handdoekjes), etc. Ons doel is om u als ondernemer geheel te ontzorgen. Wij bieden daarom een maandelijk service waarbij wij zorgdragen voor uw voorraadkast. Het is uiteraard ook mogelijk om de montage van de dispensers & accessoires door ons te laten verrichten. 

Een passend product voor elke behoefte

  • Reinigingsmiddelen: ontvetters, ontkalkers, interieur- en sanitairreinigers, vloerreinigers etc. 
  • Desinfectiemiddelen: voor water, voor oppervlakte en voor leidingen. Unieke Cleancaps. 
  • Handhygiene: beschermende- en verzorgende cremes, desinfectie, handreinigers, en handzepen. 
  • Persoonlijke bescherming: mondkapjes, haarnetjes en handschoenen. 
  • Dispensers & accessoires: handdroger, zeepdispenser, toilerolhouder, handdoekroldispensers etc.
  • Papierwaren: toiletpapier, handdoekjes, handdoekrollen, poetsrollen, servette en tissues etc. 
  • Overige: afvalzakken, koffiebekers etc. 

 

Voldoet aan de hoogste standaard voor kwaliteit en veiligheid
Onze schoonmaakformules zijn met grote zorg en nauwkeurigheid op elkaar afgestemd en voldoen aan alle actuele nationale en internationale wet- en regelgevingen. Onze producten resulteren in een hygiënische omgeving en een gezond werkklimaat. Dat werkt wel zo lekker.

Groot in efficiëntie. Klein in communicatie
Timeta Group BV is een jonge, gepassioneerde onderneming. We houden de communicatielijnen graag kort en persoonlijk. Gewoon, direct contact met de klant. U ervaart de snelle levering en servicegerichte houding waar Timeta om bekend staat. Quick ’n Clean.