Service

Goede producten zijn een vereiste, maar om onze klanten echt optimaal van dienst te kunnen zijn gaan wij een stapje verder. Ontzorgen dat is onze doelstelling en onze services moeten daar voor zorgen. Daarnaast zijn wij een flexibel bedrijf waardoor u zelf bepaald van welke diensten en services u gebruik wilt maken en op welke manier u onze producten aanschaft (huur of koop).  

Hoe gaan wij te werk?

Wij komen graag bij u langs om uw wensen en behoeftes in kaart te brengen. Door onze expertise op het gebied van hygiëne, kunnen wij  ook met u meedenken om ervoor te zorgen dat de hygiëne in uw organisatie optimaal zal worden. Het gaat daarbij onder andere om de inrichting (dispensers & accessoires),  welke producten het beste passen bij hetgeen uw organisatie doet en de inzet van de producten. Wij vinden het belangrijk dat u weet wat u aanschaft.

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor één van onze praktische en stijlvolle dispenserlijnen is het ook mogelijk om deze door ons te laten monteren.

Indien u geen omkijken wilt hebben naar uw hygiëne producten dan kunt u ook gebruik maken van de maandelijkse voorraad service. Met deze service zorgen wij voor uw voorraadkast, waardoor u nooit zonder producten zit en niet meer bezig hoeft te houden met het bestellen van deze producten. Ook het wassen van handdoeken, het verwisselen van zeep/desinfectie/afvalzakken etc. kunnen wij voor u verzorgen.

Als horecaondernemer weet u als geen ander dan schone vaat van groot belang is. Alleen een vaatwasser en een vaatwasmiddel is niet voldoende. Onze unieke pompsystemen van ‘’Brightwell’’ zullen u voorzien van gemak, kostenbesparing en storing vermindering. Mocht u toch vragen hebben of heeft u problemen met uw vaatwasser, dan kunt u bij onze 24 uurs dienst terecht die ook in de avonduren en in het weekend voor u klaar staat en langs kunnen komen.